Ellen Teunissen / WWF

Ik werk als Personal Assistant voor onze Chief Operating Officer en Chief People Officer. Dat betekent dat ik werk voor twee verschillende afdelingen; Finance & Operations en Organisational & Talent Development. Dit geeft mij verschillende inzichten binnen de organisatie en variatie in mijn taken.

 

Ondersteunen en ontzorgen

Als assistente werk ik in een hecht team met 3 collega assistentes. Onze focus ligt op het ondersteunen en ontzorgen van onze managers, zodat wij allemaal ons steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld.

“Onze focus ligt op het ondersteunen en ontzorgen van onze managers, zodat wij allemaal ons steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld.”

Droombaan

Werken bij WWF is een droombaan, heb ik altijd al geroepen, omdat WWF zich met kennis en passie inzet voor mens en natuur en hiermee ook echt impact maakt. Als er een nieuw spotje op TV was moest alles thuis ‘on hold’ gezet worden zodat ik alles meekreeg van de boodschap die WWF wilde delen. Hoe fantastisch is het dat ik nu bij deze organisatie ook mijn steentje mag en kan bijdragen!

“Hoe fantastisch is het dat ik nu bij deze organisatie ook mijn steentje mag en kan bijdragen!”

Uitdagend werk

Voor mij ligt de uitdaging in mijn werk in twee vragen: hoe maak je de meeste impact en hoe creëer je de verbinding? Die vragen hangen sterk samen met onze kernwaarden en stellen we onszelf voortdurend, zowel intern als extern. Het niveau ligt hoog en dat moet ook om onze misse te laten slagen.

“Hoe maak je de meeste impact en hoe creëer je de verbinding?”

Passie

Toen ik net voor WWF was komen werken viel het mij echt op dat er zoveel passie leeft binnen de organisatie. Iedereen is constant op zoek naar verbetering en om het beste uit zichzelf te halen. Wel is ons werk een kwestie van een lange adem omdat er vaak pas na jaren zichtbaar wordt waarvoor we iets doen en wat de impact daarvan is. Gelukkig mag ik werken met enthousiaste collega’s die echte ambassadeurs zijn van ons merk en onze missie!

“Ons werk is een kwestie van een lange adem omdat er vaak pas na jaren zichtbaar wordt waarvoor we iets doen en wat de impact daarvan is.”

 

Zelf duurzaam bezig zijn

De verbinding maken betekent voor mij ook ‘practice what you preach’. Zo hebben we bijvoorbeeld duurzame keuzes gemaakt tijdens de verbouwing aan ons koophuis, eten we minder vlees, gebruiken we minder plastic, pakken we minder de auto en proberen we zoveel mogelijk bewustzijn te creëren bij de mensen om ons heen. Alle beetjes helpen!

Ook deel worden van het panda-team?

groepsfoto medewerkers wwf wwf

Meer verhalen

Lees ook de andere verhalen van WWF-medewerkers.