WWF

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij WWF

Werken bij WWF, in een functie vol passie en doel, is voor vele een droom die uitkomt. En daarbovenop bieden wij goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zo houden we samen de motivatie en energie om elke dag het beste uit elkaar en onszelf te halen!

Wat bieden wij jou?

Marktconform salaris

Werken bij een ngo doe je niet primair voor het geld. Bij WWF vinden wij ons werk belangrijk en onze mensen van grote waarde. Daarom bieden wij jou wel een prima marktconform salaris.

Duurzaam kantoor

Ons duurzame kantoor is geweldig inspirerend: de natuur is letterlijk om ons heen!

Vegetarisch lunchrestaurant

Ons vegetarische restaurant biedt culinaire traktaties die het op zich al de moeite waard maken om een keer langs te komen in Zeist!

Thuiswerken

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Net als een goede work-life-balans. Daarom bieden wij graag de mogelijkheid om op regelmatige basis thuis te werken en bieden wij ook een thuiswerkvergoeding.

Duurzaam pensioen

Je bouwt bij ons pensioen op. Wij hebben een collectieve pensioenregeling met 5% eigen bijdrage. Uiteraard werken wij daarvoor samen met een verzekeraar die duurzaam belegt.

Groene reiskostenvergoeding

Reiskosten woon-werk worden 100% vergoed als je reist met OV. Ook fietskilometers vergoeden wij. Autokosten voor woon-werk verkeer vergoeden wij niet.

Laptop en mobiele telefoon

Je krijgt een laptop en mobiele telefoon van de zaak. In ons kantoor hebben we geen vaste werkplekken.

30 dagen verlof

Work hard, Play hard! Werken bij WWF is natuurlijk fantastisch, maar ook intensief. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze mensen ook voldoende tijd nemen om op te laden.

Persoonlijk budget​

Medewerkers ontvangen een persoonlijk budget, dat opgebouwd is uit 8% vakantiegeld en 2,08% flexibel budget. Het flexibel budget kan worden besteed aan extra verlofuren, opleidingen of andere producten.

Ook deel worden van het panda-team?