Wie is WWF?

Vol passie werken wij iedere dag om onze aarde een stukje beter te maken

  • Gericht op impact
  • Uitdagend werk

Think Global, Act Local

Bij welke afdeling binnen WWF je ook komt te werken; het wordt hoe dan ook een dynamische baan! Als onderdeel van een internationale organisatie in een snel veranderende wereld, grijpen wij iedere dag weer nieuwe kansen om bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie.

Betrekken en verbinden: snel en agile

Wij staan bekend om ons vermogen om mensen te betrekken bij natuurbescherming ver weg en dichtbij. Dankzij ons interne contentteam zijn we in staat om snel en efficiënt in te springen op de actualiteit. Want er is zoveel moois te vertellen! Onze marketingteams, die werken in agile squads, zoeken actief de verbinding met het publiek. De inzet van slimme data-driven proposities is een ontwikkeling waar we nog midden in zitten en waarin we als ngo het voortouw willen nemen.

portretfoto bas roels
Bas Roels
Adviseur Nederlandse delta en rivieren
“Het is geweldig en bijzonder om voor WWF te mogen werken.”
Meer WWF-medewerkers

Inspireren, beïnvloeden en samenwerken

Iedere dag bij WWF is bijzonder, maar ook intens. Want opkomen voor onze natuur en de dieren en mensen die daarin leven, vraagt vaak een lange adem en doorzettingsvermogen. Daarom werkt de afdeling conservation nauw samen met lokale bevolking, wetenschappers, andere NGO's, bedrijfsleven en overheid om systeemveranderingen in gang te zetten en beleid te beïnvloeden. Het inspireren en beïnvloeden van key stakeholders is een essentieel onderdeel van ons werk. Met diverse Public Affairs en Communicatie specialisten zitten we bovenop de actualiteit, zowel in Nederland als daarbuiten.

 

Impact en kansen

Samen vinden wij bij WWF de balans om lange termijn impact en korte termijn kansen optimaal bij elkaar aan te laten sluiten. Daarin proberen wij onszelf voortdurend te verrassen en te vernieuwen. Zo hebben wij recent het Green Finance team toegevoegd aan onze organisatie. Geld, zo zeggen ze, laat de wereld draaien. Wel, wij geloven dat het veel meer kan dan dat en een positief verschil kan maken voor de toekomst van mens en natuur.

Kortom: ben je op zoek naar een inhoudelijke, dynamische en uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook deel worden van het panda-team?

©Thomas Fasting
Bas Roels
Afdeling Conservation
Thomas Fasting
Carolien Bijen
Afdeling Organisation & Development
Thomas Fasting
Margot Schreuders
Afdeling Engagement
Thomas Fasting
Marieke Pries
Afdeling Finance & Operations

Alles over ons

Biodiversiteit en het voortbestaan van de aarde zijn voor ons een groot goed. Daarom doen we er alles om aan dat te beschermen en te herstellen. Dat is hard nodig, want we putten de aarde meer uit dan ze aankan. 

WWF
Onze geschiedenis
Onze geschiedenis
WWF
WWF thuisbasis Zeist
WWF thuisbasis Zeist
WWF
WWF ambitie
WWF ambitie
Lize Kraan
Onze kernwaarden
Onze kernwaarden
Wij zijn proud panda's!
Wij zijn proud panda's!
WWF
Wie is WWF?
Wie is WWF?
WWF
Zo solliciteer je
Zo solliciteer je

Happy Panda's!

Work Hard, Play Hard! Gewoon, omdat we met een toegewijd en supertof team werken aan de mooiste missie die er is!