WWF / Daan Noordhuizen

Sinds eind 2019 werk ik bij WWF als financial accountant. Daarvoor heb ik als accountant en controller gewerkt bij commerciële bedrijven. Die ervaring neem ik mee naar WWF. In mijn huidige functie werk ik aan het monitoren van data, het uitvoeren van financiële analyses, reporting aan accountants en overige administratieve taken.

“Ik vind het super bijzonder dat ik voor WWF mag werken.”

Passie en gedrevenheid

Ik vind het super bijzonder dat ik voor WWF mag werken. Wat mij gelijk opviel, is de passie en gedrevenheid waarmee mensen hier werken. Ik vind het erg leuk dat de verschillende projecten en topics van WWF steeds worden toegelicht tijdens koffiebijeenkomsten en lunchpresentaties. Zo worden de collega’s die niet direct betrokken zijn bij het natuurbeschermingswerk toch betrokken.

“Wat mij gelijk opviel, is de passie en gedrevenheid waarmee mensen hier werken.”

Openstaan voor kansen

Het kost in het begin wat tijd om alle verschillende processen en werkzaamheden binnen WWF onder de knie te krijgen. Op het gebied van financial accounting ligt het niveau hier hoog. Toch liggen er natuurlijk ook nog kansen, bijvoorbeeld bij het gebruik van data-analyse. Ik merkte al snel dat mijn WWF-collega’s, ook al werken sommige mensen er al veel langer, open staan voor verandering en hierin ook actief meedenken.

 

Het mooiste aan werken bij WWF is dat mensen op een fijne manier samenwerken. Er is betrokkenheid binnen het team en er heerst een goede sfeer, waar fouten maken mogelijk is en je hier vervolgens van kan leren.

“Er heerst een goede sfeer, waar fouten maken mogelijk is en je hier vervolgens van kan leren.”

Duurzaam leven

Waar mogelijk probeer ik duurzaam te leven. We eten thuis bijvoorbeeld bijna geen vlees. Ik kom vanuit Utrecht op de fiets naar ons kantoor. Gelukkig is de afstand goed te doen en onderweg kan ik genieten van een mooie route langs Utrecht, de Bilt en Zeist. Goede tips op het gebied van duurzaamheid zijn altijd welkom en daarvoor kan ik hier gelukkig bij veel collega’s terecht.

 

Ik ben super trots dat ik voor een bedrijf als WWF mag werken en heb heel veel zin in wat de toekomst mij hier gaat brengen!

Ook deel worden van het panda-team?

groepsfoto medewerkers wwf wwf

Meer verhalen

Lees ook de andere verhalen van WWF-medewerkers.